Canals de comunicació

Per mantenir-te al dia amb el CEP de Manacor, ara pots seguir-nos a Twitter.

twitter

 

ACTIVITATS FORMATIVES 

Logo_nou_CEP_Manacor

ACTIVITATS OFERTADES AL CEP DE MANACOR

Formacio_Centres

FORMACIONS A CENTRES EDUCATIUS

Mallorca

OFERTA FORMATIVA ÀMBIT MALLORCA

ALTRES ENTITATS
logo-formacioinnovacio

 


PDF Imprimeix

Coordinació d'activitats de formació en centres: model formatiu, eines i estratègies

2510_Web
 
 
 
PDF Imprimeix

Conferència de Francesc Imbernon: "La formació permanent del professorat: cap on va? cap on hauria d'anar?

Cartell_conferncia_web

 

 

Currículum:

Francesc Imbernón és catedràtic de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat tasques en formació inicial i en la formació permanent del professorat de tots els nivells educatius, i en la formació de professionals d’altres sectors i altres formadors. Ha rebut diversos premis i ha publicat diversos llibres unipersonals sobre alternatives pedagògiques, innovació i sobre formació del professorat, a més de textos sobre temes educatius. És membre de consells de redacció en revistes educatives tant nacionals com internacionals i ha publicat nombrosos articles especialitzats. En el camp de la recerca és director de recerques nacionals i internacionals, entre els quals del grup reconegut de qualitat de recerca i d’innovació sobre formació docent de la Universitat de Barcelona i de l’Observatori Internacional de la Professió Docent, així com professor visitant en diversos països europeus i llatinoamericans.


 

Inscripcions:

Aquesta conferència forma part de l l'activitat de formació "Coordinació d'activitats de formació en centres: model formatiu, eines i estratègies". Els participants en aquesta formació ja estan incrits a la conferència. Us podeu inscriure fins dia 10 de juny de 2019.

Les 90 places restants es reservaran mitjançant un qüestionari d'inscripció. Quan l'aforament estigui complet no s'admetran més sol·licituds i es generarà una llista d'espera.

 
 
 
PDF Imprimeix

Programes de formació als centres educatius per al curs 2019-2020

 

Programes_de_formaci_als_centres_educatius_per_al_curs_2019-2020

 

El Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat ofereix un ampli ventall de programes de formació en els centres educatius, tant generals com específics, així com les eines per dissenyar-ne un adaptat a cada centre per al curs 2019-2020.

Més informació

 
 
 
PDF Imprimeix

Programa de Formació i Transferència RobotIB 2019-2020

ROBOTIB

S’han publicat en el BOIB núm. 44, de 6 d’abril, les instruccions per a participar en el Programa de Formació i Transferència RobotIB per al curs 2019-2020, adreçat als centres docents públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen educació primària i educació secundària obligatòria.

Termini: fins al 31/05/2019

Més informació

 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Següent > Final >>
Pàgina 1 de 7

Enllaços d'interès

Servei_norm
logo_weibmoodle

 .

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack