Formació a centres

En aquesta secció trobareu els programes de formació en els centres vigents i l'estat actual de convocatòries de les diferents formacions a centres.

La següent taula mostra l'estat actual de convocatòries de les diferents formacions a centres. La inscripció s'ha de realitzar a través del Portal del Personal.

Programes de formació en els centres per al curs 2017-2018

(Termini de sol·licitud: del 30 d'abril al 15 de juny)

 * Les sol·licituds i els programes de formació, signades, segellades i amb registre de sortida, es remetran al CEP de Manacor personalment, per fax o escanejades per correu electrònic.

 

 
PDF Imprimeix

Reunió de representants de claustre al CEP de Manacor

 

 

2a REUNIÓ DE REPRESENTANTS DE CLAUSTRE AL CEP DE MANACOR

IMG_4355 IMG_4354 IMG_4353

El passat 16 de març de 2017 es va celebrar la segona reunió de representants de centres al CEP de Manacor, on la Directora General de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda Vilarrubias i el Cap de Servei de Formació del Professorat, Tomeu Barceló Rosselló, van presentar la nova Ordre d'Homologació de la formació i la nova estructura formativa per al curs 2017/18. 

Documentació:

-Ordre d'hologació i reconeixement de la formació: presentació

-Programes de formació en els centres per al curs 2017/18:

       -Presentació

       -Taula explicativa


 
PDF Imprimeix

Formació a centres 2016/17: Convocatòria

p
espai
fdc

BOIB Núm. 54 de 30 d'abril de 2016   -5278-

Programes de formació i innovació en els centres i per als centres o intercentres per al curs 2016-2017 per al foment de la normalització lingüística i l adinamització cultural de la llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, assessorats pels centres de professorat.
fecat
BOIB núm 60 de 12 de maig de 2016   -5279-
espai

ALTRES INFORMACIONS

El procés d'inscripció a una activitat consta de dues parts (a través del Portal del personal) : 1a. Inscriure's a l'activitat. 2a. Confirmau la participació a l'activitat una volta hagi sortit la llista d'admesos.És molt important que les persones inscrites que no puguin assistir a l'activitat sol·licitada, hi renunciïn.

Es important tenir les vostres dades personals actualitzades a l'hora de fer la inscripció, si el vostre centre de destinació no és el correcte, podeu quedar exclosos d'una activitat.

No s'emetran els certificats en paper, aquests es podran consultar al Portal del personal. En cas de voler-ne, s'ha de sol·licitar al CEP amb cinc dies d'antel·lacció a l'adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

FORMACIÓ A CENTRES 2012-2013

FORMACIÓ A CENTRES 2011-2012

 
 
 

 

?
 
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack