PDF Imprimeix

tit_llarg_tallers

 

Contactant amb l’experiència interior

Ferran Juan Torrens

Mestre diplomat en filologia anglesa, professor i coordinador del Departament de Dinàmica de Grups de l’Institut de Formació Ramon Serra, títol de Certified Focusing Professional-Trainer del The International Focusing Institute of New York. Actualment treballa com a assessor tècnic docent al Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Universitat. És formador habitual en educació emocional, especialista en tècniques de dinàmica de grups i d’ensenyament centrat en la persona, tant en l’àmbit de la formació del professorat, com en l’àmbit de l’educació no formal i de temps lliure.


Empatia: l’escolta que proporciona calma

Maria Victòria Picó Aguiló

Llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitat Psicologia, és Orientadora a un centre de secundària de la Conselleria d’Educació i Universitat. Ha estat professora associada a la UIB als estudis d’Educació Social. Ha realitzat cursos de postgrau sobre formació de formadors, entre d’altres activitats formatives. Ha treballat com a Assessora Docent a l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar i actualment treballa com a Assessora Tècnica Docent del Servei de Formació del Professorat. Els seus temes de treball són: millora de la convivència i resolució de conflictes, mediació escolar, pràctiques restauratives, educació emocional, lideratge educatiu i treball col·laboratiu del professorat, entre d’altres.


Cos, emoció i consciència

Cristòfol Salas Covas

Osteòpata D.O.Fisioterapeuta. Sofròleg. Format en dinàmica de grup (mètode cos i consciència). Terapeuta Gestalt. Formació en teràpia sistèmica i constel·lacions familiars segons model de B. Hellinger.

 
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack